Stiri

ANUL NOU!

Ședința extraordinară a Consiliului orășenesc

Vinerii, 30 decembriee 2016 cu începere de la ora 12.00, în sala de ședință a Consiliului raional, va avea loc ședința extraordinară a Consiliului orășenesc Soroca cu ordinea de zi:  

1. Cu privire la aprobarea bugetului Primăriei oraşului Soroca pe anul 2017 (&...Detalii

Ședința extraordinară a Consiliului orășenesc

 Vineri, 23 decembrie 2016 cu începere de la ora 10.00, în sala de ședință a Consiliului raional, va avea loc ședința ordinară a Consiliului orășenesc Soroca cu ordinea de zi:

1. Cu privire la aprobarea bugetului Primăriei oraşului Soroca pe anul 2017 (&ici...Detalii

DECLARAȚIA PRIMARILOR COMUS

 DECLARAȚIA PRIMARILOR COMUS

Noi, primarii orașelor pilot ale proiectului Strategii Urbane Ghidate de Comunitate în Orașe Istorice (COMUS) întâlnindu-ne la Tbilisi ...Detalii

ANUNŢ!

Stimați Soroceni!

 Sărbătorile de iarnă încep în scurt timp. După perioada în care fiecare dintre noi ne pregătim pentru aceste sărbători așa cum se cuvine, primăria or. Soroca invită toți agenții economici și deasemenea locuitorii orașului să partic...Detalii

FELICITĂRI

Ședința ordinară a Consiliului orășenesc

 Miercuri, 30 noiembrie 2016 cu începere de la ora 10.00, în sala de ședință a Consiliului raional, va avea loc ședința ordinară a Consiliului orășenesc Soroca cu ordinea de zi: 


1. Cu privire la corelarea bugetului primăriei, aprobat pentru anul 201...Detalii

A n u n ţ

 Vineri, 18 noiembrie 2016, la orele 10.00, în incinta Primăriei oraşului Soroca vor avea loc audieri publice privitor la aprobarea bugetului Primăriei oraşului Soroca pentru anul 2017.
Sunt invitate toate persoanele interesate.

...Detalii

Păstrează căldura în casă

S-a lăsat frigul, iar temperatura interioară începe să ne creeze o stare de disconfort. Ridicarea acesteia la necesarul de 20-22 grade Celsius, implică o factură majorată, uneori...Detalii

Concurs pentru ocuparea funcţiei vacante

Primăria oraşului Soroca anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei publice vacante – specialist (în problemele ce ţin de gospodăria comunală, construcţii şi drumuri).
Cerinţe faţă de candidaţi:
- studii superioare în domeniu;
- cunoaşterea legi...Detalii

Categorii

Anunțuri


Sondaj de opinie