Stiri

Rezultatele concursului

În rezultatul evaluării curriculumui vitae (testul) Primăria oraşului Soroca anunţă candidaţii admişi la etapa IV – interviul pentru ocuparea postului de director al următoarelor instituţii preşcolare:

Data 05.04.2016, marţi, ora 13.00.

Instituţia preşcol...Detalii

Consultări publice cu genericul „Sporirea transparenței investițiilor capitale publice prin consultarea propunerilor cu locuitorii comunității”

La data de 24 martie 2016 a avut loc a doua parte a consultărilor publice în cadrul căreia au fost discutate investițiile capitale în orașul Soroca și transparența lor.
...Detalii

Au demarat lucrărilor de repație a străzilor adiacente în varianta albă

În conformitate cu planul de activitate al Primăriei orașului Soroca au demarat lucrărilor de repație a străzilor adiacente în varianta albă. Astăzi au început lucr...Detalii

Rezultatele concursului

Primăria oraşului Soroca informează, că conform procesului-verbal nr. 4 din 23.03.2016 al şedinţei comisiei de concurs pentru ocuparea funcţiei publice vacante – specialist în contabilitate, învingătoare a concursului se consideră d-na Pînzari Galina.

...Detalii

Aviz pentru candidații admișii la etapa III pentru ocuparea postului de director la instituțiile preșcolare

În rezultatul evaluării cunoştinţelor profesionale şi manageriale (testul) Primăria oraşului Soroca anunţă candidaţii admişi la etapa III – evaluarea curriculum vitae pentru ocuparea postului de director al următoarelor instituţii preşcolare:

Data 25.03.2016, vine...Detalii

AVIZ

Act de binefacere

Luni, 21 martie 2016 familiile cu mulţi copii din oraşul Soroca au beneficiat de un ajutor material de la Etnia Evreească condusă de Semion Vexler.
Atît beneficiarii cît...Detalii

Vizita de lucru a reprezentantului Biroului de Cooperare Militară al Ambasadei SUA în RM la Soroca

La data de 21 martie 2016 în orașul Soroca la instituția preșcolară nr. 13 a avut loc o vizită de lucru a reprezentantului Biroului de Cooperare Militară al ambasadei SUA în RM
...Detalii

AVIZ!

PRIMĂRIA ORAȘULUI SOROCA
COMISIA DE CONCURS
LISTA CANDIDAȚILOR
Admiși la concursul pentru ocuparea funcției publice vacante
Specialist în contabilitate

1. Vascauțan Violeta
2. Pînzari Galina

 Proba scrisă se va desfășur...Detalii

Aplicarea Legii cu privire la locuințe

Primăria orașului Soroca informează că la data de 29 noiembrie 2015 a intrat în vigoare Legea nr. 75 din 30.04.2015, „Cu privire la locuinţe".
Conform prevederilor legii menţionate, cetăţenii care dispun de locuinţe neprivatizate, pasibile pentru privatizare, au l...Detalii

Categorii

Anunțuri


Sondaj de opinie